El pensament creatiu no és veure

el que ningú mai no ha vist,

sino pensar el que ningú mai no ha pensat sobre allò que tothom veu.

 

El pensament creatiu no és veure

el que ningú mai no ha vist,

sinó pensar el que ningú mai no ha pensat sobre allò que tothom veu.

Erwin Schrödinger
SERVEIS

 

 

Cada vegada és més necessari marcar la diferencia, sobretot quan els productes i els serveis són similars. En el món de la venda,
com si es tractés d’un trencaclosques, tan sols podem obtenir l’èxit si és col·loquen totes les peces en el moment i al lloc adequat.

La venda és un procés que segueix unes seqüències, que abracen des de donar a conèixer el producte o servei, crear una necessitat o desig de compra al consumidor, exposar els avantatges i beneficis, fins al fet de convèncer el client, per arribar, al final, al tancament de l’operació de la venda amb èxit.

El mercat i la competència evolucionen. En conseqüència, les nostres capacitats han d’evolucionar ràpidament si volem mantenir i incrementar la competitivitat i diferenciació.

PROJECTES

 

 

Sense cap mena de dubte la informació comercial és fonamental, ja que permet a qualsevol empresa conèixer els desitjos i necessitats dels seus clients per a posterior oferir-los un producte o servei adequat que correspongui als seus problemes o satisfaci les seves necessitats.

Cal recordar que el bon tracte amb el client es tradueix en conèixer que vol, quan i com.

La finalitat del nostre equip de professionals en tots els projectes és proporcionar, a tots els nostres clients, una sòlida experiència pragmàtica, aportar als professionals una perspectiva de les vendes integrades en l'àrea de Màrqueting i en definitiva aconseguir implementar les diferents tècniques i eines necessàries per a assolir amb èxit el final del procés de la venda.

CLIENTS
 

Prestem la màxima atenció als nostres cients, treballem amb ells no per a ells, ja que és un actiu de la nostra empresa.

El nostre repte és que els nostres clients durin més que els nostres productes.

Ens adaptem a les seves necessitats, estem orientats a donar servei escoltant-lo i oferint assessorament comercial per millorar la seva rendibilitat i som ràpids en la gestió.

Els nostres resultats i eficiència genera valor en la seva presa de decisions.

 

 

A L'ÚNIC LLOC ON ÈXIT FIGURA ABANS QUE TREBALL ÉS AL DICCIONARI

Les accions de màrqueting han d'aconseguir que un client off line es converteixi en un client on line.

El mètode de treball dels professionals de Publicom All Line es basa en la potenciació de la relació directa entre el client i l'agència mitjançant reunions de control de les fases de treball i la transmissió recíproca d'informació.

Cal que el client estigui totalment immers en el procés que faciliti dades per fer més àgil el treball de l'agència a les Xarxes Socials.
 
A Publicom All Line treballem perquè la teva marca sigui igual de forta en el món
OFF LINE com en el món ON LINE.

Prescriptor Oficial:
Receptoria Oficial:
Col·laborador ofical exclusiu:
  • Facebook
  • Instagram

C/ Sant Antoni 2, Vilanova i la Geltrú  Tel. 93 814 87 87

Agència Oficial:
Agència Oficial de Mitjans Propis

Membre Associat
Dona el salt