Publicom i la Sirena a Tarragona

Ens van dir que seria molt difícil per no dir impossible, però aplicant el nostre saber fer i la nostra experiència hem fet que @LaSirena s'anunciï a #Tarragona, en ple #jocsdelmediterrani, concretament als barris de Torreforta, Bonavista, Camp Clar, La Canonja i La Granja. @Publicom tenim infinites possibilitats per a tu. --- www.publicom.cat/serveis --- #publicom #publicitat #exterior #mupis #tanques #marquesines #marqueting#xarxessocials


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No tags yet.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Prescriptor Oficial:
Receptoria Oficial:
Col·laborador ofical exclusiu:
  • Facebook
  • Instagram

C/ Sant Antoni 2, Vilanova i la Geltrú  Tel. 93 814 87 87

Agència Oficial:
Agència Oficial de Mitjans Propis

Membre Associat