VilaOffice inicia campanya de mupis amb Publicom

@Vilaoffice ha confiat en @Publicom la creació i disseny de tota la seva campanya en exterior i executar-la en el nostre circuit de mupis. Molts èxits VilaOffice. Recorda, si no et veuen, no existeixes. ➡️www.publicom.cat/serveis Publicom --- Infinites possibilitats pel teu negoci. #publicom #publicitat #offline #online #xarxessocials #mupis #exterior#campanya #blog #marketing #busbritanic #clients #presentacions#vilanova #vng #segudecalafell #sitges #vendrell #cunit #vilafranca#barcelona #bcn #tarragona #reus #igualada


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No tags yet.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Prescriptor Oficial:
Receptoria Oficial:
Col·laborador ofical exclusiu:
  • Facebook
  • Instagram

C/ Sant Antoni 2, Vilanova i la Geltrú  Tel. 93 814 87 87

Agència Oficial:
Agència Oficial de Mitjans Propis

Membre Associat