Circuit de mupis de Publicom

S'acosten les vacances, i segur que vols atraure molts clients al teu negoci. Hem ampliat el nostre circuit comarcal de mupis i per tant tenim espais disponibles a Segur, Calafell i Coma-ruga. Recorda, si no et veuen, no existeixes. Publicom infinites possibilitats per a tu i el teu negoci. www.publicom.cat/serveis #publicom #publicitat #offline #online #xarxessocials #mupis #exterior#campanya #marketing #marquetingespectacular #clients #presentacions#vilanova #vng #segurdecalafell #sitges #vendrell #cunit #vilafranca#barcelona #bcn #tarragona #igualada


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No tags yet.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Prescriptor Oficial:
Receptoria Oficial:
Col·laborador ofical exclusiu:
  • Facebook
  • Instagram

C/ Sant Antoni 2, Vilanova i la Geltrú  Tel. 93 814 87 87

Agència Oficial:
Agència Oficial de Mitjans Propis

Membre Associat